-tukisivusto
Unix/Shell-palveluiden
TNNet OY
Ylläpito

Nikita.tnnet.fi-palvelimen omistaa sekä ylläpitää TNNet Oy, http://www.tnnet.fi

Virallinen ja pääasiallinen yhteydenottotapa TNNetin ylläpitoon on sähköposti. Ei kiireelliset-, laskutus- ja yleisen asiakaspalvelun piiriin menevät asiat tulisi lähettää sähköpostilla. Kiireellisissä tapauksissa voi soittaa TNNetin asiakaspalveluun, joiden yhteystiedot löydät TNNetin verkkosivuilta.

IRC

Ylläpidon tavoittaa myös IRC-verkoista lähes vuorokauden ympäri. Ylläpidon kanava Quakenet-verkossa on #TNNet.shell, ja IRCnet-verkossa #TNNet. Muistathan noudattaa asioidessasi IRC-etikettiä.

IRC:n kautta asioidessa suosittelemme myöskin esittämään asian suoraan kanavalla, tai mahdollisesti kenelle tahansa kanavan operaattorille (@) yksityisviestinä. Kanavan operaattoreihin kuuluu ainoastaan TNNet Oy:n henkilökuntaa, sekä yksi palvelubotti (nick: nikita).

Muistathan, että IRC:n kautta asioidessa annettu tuki on epävirallista, eikä noudata yrityksen normaalia asiakaspalvelulinjausta, sillä ylläpito toimii IRC:ssä pääsääntöisesti vapaa-ajallaan. Virallista tukea varten on tarkoitettu sähköposti.
Ylläpidon yhteystiedot
TNNetin Shell-palveluiden ylläpidon tavoittaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu(at)tnnet.fi
© 2013 TNNet Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän sivuston (sen sisällön, kuvien tai muun materiaalin kopioiminen)
on ehdottomasti kiellettyä ilman erillistä lupaa TNNet Oy:ltä.